Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πάμε Δανάη – «Να σκεφτούν τα παιδιά τους και να ζητήσουν συγγνώμη»
14:10 - 04/02/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής με όλα αυτά […]
The post Ξέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πάμε Δανάη – «Να σκεφτούν τα παιδιά τους και να ζητήσουν συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου: Να σκεφτούν τα μικρά παιδιά τους και να ζητήσουν συγγνώμη
Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τις καταγγελίες ηθοποιών. «Πολλοί χρησιμοποιούν το “αν δεν κάτσεις…”, εγώ το αντιμετώπισα όταν βγήκα, ήμουν νέος… Μου συνέβη άπειρες φορές! Είχα την ευλογία όμως να κάνω σπουδαία πράγματα στην αρχή της καριέρας μου. Και δεν ήταν από ευνοιοκρατία του χώρου, όσο ανέβαινα τόσο μεγάλωνε ο φθόνος και η ζήλεια. Αντιμετώπισα πολλά τέτοια προβλήματα και γι’ αυτό από μια εποχή και ύστερα έκανα δουλειές μόνος μου για να επιβιώσω ως ηθοποιός. Έκανα τα σίριαλ για να παίρνω τα χρήματα και να μπορώ να επιβιώνω στο θέατρο που ήταν η μεγάλη μου αγάπη», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου. «Με την Τζένη Μπότση είχαμε πολλές γυμνές σκηνές κι εγώ προσπα
Διαβάστε το στο spoilersΞέσπασε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πάμε Δανάη – «Να σκεφτούν τα παιδιά τους και να ζητήσουν συγγνώμη»
«Η Τζένη Μπότση δεν μου είχε πει τι είχε τραβήξει, αλλά είχα καταλάβει ότι είχε θέμα», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Διαβάστε το στο to10.gr