Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό του μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

11:39 - 04/02/2021

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έγραψε στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε τη σπουδαιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο ζωγράφος Παύλος Σάμιος: Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου

Έφυγε από τη ζωή ο καταξιωμένος ζωγράφος και πανεπιστημιακός Παύλος Σάμιος

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καμένα Βούρλα : Το… διαφορετικό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου (Φωτό)

Lamianow.gr Καμένα Βούρλα : Το… διαφορετικό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου (Φωτό) Ένα όμορφο, ξεχωριστό μήνυμα εστάλη σήμερα, 4 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου από τον Δήμο Καμένων Βούρλων. Το παράρτημα Καμένων Βούρλων της Ε.Α.Ε (Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία) συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις φωταγώγησε διάφορα σημεία του Δήμου στέλνοντας το μήνυμα ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ… Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά : “4η Φεβρουαρίου! Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Ας γίνουμε όλοι […] Καμένα Βούρλα : Το… διαφορετικό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου (Φωτό) Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας της ΝΔ σε Ογκολογικά νοσοκομεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε», η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στα ογκολογικά νοσοκομεία της χώρας η οποία πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η σημερινή  αυτή δράση της Νέας Δημοκρατίας είναι αφιερωμένη στο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Έφη […]

Διαβάστε το στο

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα καρκίνου

Ο Αντίνοος Αλμπάνης που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο, μέσω ανάρτησης στα social media, στέλνει το δικό του μήνυμα.Ο Αντίνοος Αλμπάνης τοποθετήθηκε για την Παγκόσμια ημέρα καρκίνου, με βίντεο που ανήρτησε στα social media. Ο γνωστός ηθοποιός που είχε δώσει μάχη και με τον καρκίνο και βγήκε νικητής, σημείωσε πως «δεν ντρέπομαι να δείξω την ασχήμια της αρρώστιας μου». «Σεν έπαψα ποτέ να ονειρεύομαι, να εργάζομαι και να παράγω», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη: «έχω δει τον φόβο, την αγωνία, τις λευκές μπλούζες έχω δει τις σιωπηλές συσκέψεις, τον οίκτο, τη συγκατάβαση έχω δει τα θεραπευτικά σχήματα, τους καθετήρες στις φλε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει στη νέα του ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο σχετικό με την τόσο σημαντική Ημέρα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει στη νέα του ανάρτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο σχετικό με την τόσο σημαντική Ημέρα.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σταύρος Σβήγκος: Η γνωριμία, ο έρωτας με τη Γιολάντα Καλογεροπούλου και το διαζύγιο από την Έλενα Αϊβαλή

10 τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών

Οι 7 συνήθειες που αποκαλύπτουν ότι ένας άνθρωπος έχει χαμηλό IQ

Μιχάλης Συριόπουλος: «Είχα ένα σκηνοθέτη που μου μιλούσε στο θηλυκό για να με εξευτελίζει στο θίασο»

Η παρατεταμένη καθιστική ζωή μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην καρδιακή υγεία

«Grand Hotel»: Όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 20/11 στη σειρά