Νέα "βόμβα": Η Λυδία Σέρβου αποκάλυψε το όνομα του μουσικοσυνθέτη που την παρενόχλησε σεξουαλικά στα 15 της
09:12 - 04/02/2021
Στην αποκάλυψη του ονόματος του μουσικοσυνθέτη, τον οποίο καταγγέλλει πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν 15 ετών, προχώρησε η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ολη η σοκαριστική συνέντευξη της Λυδίας Σέρβου: Αυτός ο μουσικοσυνθέτης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 15 μου
Η Λυδία Σέρβου αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» τον μουσικοσυνθέτη που της επιτέθηκε σεξουαλικά μόλις στα 15 της χρόνια
Διαβάστε το στο in.grΗ Λυδία Σέρβου κατονόμασε τον μουσικοσυνθέτη που της επιτέθηκε σεξουαλικά στα 15 της
Η Λυδία Σέρβου αποφάσισε να αποκαλύψει στα ΝΕΑ και τη δημοσιογράφο Ζωή Λιάκα το όνομα του πασίγνωστου συνθέτη που τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά.
Διαβάστε το στο tanea.grΗ Λυδία Σέρβου αποκαλύπτει ποιος μεγάλος συνθέτης την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στα 15 της!
Η Λυδία Σέρβου σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Τα Νέα αποκάλυψε το όνομα του μεγάλου μουσικοσυνθέτη που την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά σε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟλη η σοκαριστική συνέντευξη της Λυδίας Σέρβου: Αυτός ο μουσικοσυνθέτης μου επιτέθηκε σεξουαλικά στα 15 μου
Χρειάστηκε να περάσουν 25 ολόκληρα χρόνια για να λύσει τη σιωπή της η Λύδια Σέρβου και να αποκαλύψει σήμερα στα «ΝΕΑ» ποιος ήταν ο άνθρωπος που της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμη παιδί. Τώρα η τραγουδίστρια νιώθει επιτέλους δυνατή και ελεύθερη. Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του μουσικοσυνθέτη, Δήμου Μούτση, ο οποίος κατονομάζεται από την […]
Διαβάστε το στο dete.gr