Χρήστος Δώνης: «Κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

15:36 - 03/02/2021

Ο ποδοσφαιριστής της Φένλο, Χρήστος Δώνης, μίλησε στον Over FM 104,9 με αφορμή τα 113 ζωής που συμπληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός αλλά και τη νέα του εμπειρία στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Δώνης: “Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού!”

Με αφορμή τα 113 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν της Φένλο, Χρήστος Δώνης μίλησε στον αέρα του ραδιοφώνου του «Over Fm». Continue reading Χρήστος Δώνης: “Θέλω να φορέσω ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού!” at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com

Χρήστος Δώνης: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Χρήστος Δώνης: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό» 03/02/2021 Με αφορμή τα 113 χρόνια ιστορίας του Παναθηναϊκού, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν της Φένλο, Χρήστος Δώνης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο 26χρονος Έλληνας μέσος τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να μην κλείνει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για τα σημερινά γενέθλια του Παναθηναϊκού: «Θα ήθελα να ευχηθώ χρονιά πολλά στην ομάδα. Μεγαλώσαμε με τον Παναθηναϊκό. Τώρα είμαι στο εξωτερικό άλλα δεν παύει να είναι η ομάδα μας και να την στηρίζουμε. Μου λείπουνε πολλά πράγματα από την καθημερινότητα. Δεν μου λείπουν τα εστιατόρια, δεν

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)