Survivor: Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε με ποιους παίκτες δεν θέλει καμία επαφή

15:36 - 03/02/2021

Ήταν αποκαλυπτική για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: «Χείμαρρος» η Ασημίνα Ιγγλέζου! Αυτούς τους παίκτες δίνει στεγνά (βίντεο)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης και ήταν «χείμαρρος»!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Survivor : Η Ασημίνα Ιγγλέζου «καρφώνει» ανοιχτά τους συμπαίκτες της

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor  μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο in.gr

Survivor νέα: Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε το λόγο που έφυγε δίχως να χαιρετήσει τους συμπαίκτες της

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν αποκαλυπτική για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο Survivor.  «Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αθλήματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια. Τις δυο πρώτες εβδομάδες που ήμουν στην μπλε ομάδα η ψυχολογία μου ήταν πολύ καλή. Ένιωθα πάρα πολύ καλά και αυτό με βοήθησε καις τα αθλήματα. Όταν άλλαξα ομάδα δεν υπήρχε πια η ψυχολογία. Από το πρωί είχαν μούτρα. Η ψυχολογία ήταν πεσμένη… Σίγουρα πίστευα ότι ο Τζέιμς διαλέξει αυτούς που ήταν από την αρχή μαζί του, εγώ μπήκα 2 εβδομάδες μετά. Δεν ένιωσα πικρία για τον Τζέιμς, βλέποντας τους 4 αυτούς ανθρώπους στη

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor : Η Ασημίνα Ιγγλέζου «καρφώνει» ανοιχτά τους συμπαίκτες της

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε για όλα. «Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο»«Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αθλήματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια. Τις δυο πρώτες εβδομάδες που ήμουν στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ισραήλ: Χτύπησε το διεθνές αεροδρόμιο στη Σαναά και άλλους στόχους στην Υεμένη

Αθωώθηκε η Ελληνίδα πού ήταν εγκλωβισμένη στην Τουρκία για μήνες - Είχε κατηγορηθεί για κλοπή

Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντησή της σε σχόλιο στο TikTok που την έλεγε «γεροντοκόρη»

Ρωσία: Άνοιξαν ξανά τα αεροδρόμια της Μόσχας που είχαν κλείσει προσωρινά

Lemon curd με μαρέγκα

Δούκισσα Νομικού: Κάνει οικογενειακές διακοπές σε εξωτικό προορισμό - Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στην παραλία