Survivor 2021 – Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν θέλω καμία επαφή με Σοφία, Κώστα, Κόρο, Ασημακόπουλο
15:27 - 03/02/2021
Η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε αποκλειστικά στο φακό του «Love it» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις σχέσεις των παικτών του «Survivor 2021» που δεν πιάνει ο φακός.Μετά από την αποχώρησή της από το «Survivor 2021» η Ασημίνα Ιγγλέζου μίλησε αποκλειστικά στο «Love it» για τους λόγους που οι συμπαίκτες της τής έδειξαν την «έξοδο», το παράπονό της που δεν πήγε στην Μπλε ομάδα και τους συμπαίκτες της που δεν θα ήθελε να ξαναδεί.
Όπως εξήγησε στην συνεργάτιδα της εκπομπής, η αποχώρησή της δεν την εξέπληξε. «Ήταν αναμενόμενο για εμένα γιατί από την αρχή που πήγα στην Κόκκινη ομάδα βρισκόμουν ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους δεν είχα καλή επαφή. Και ακόμα και καλή να ήμουνα στα αθλήματα, πάλι θα βρισκ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Με ποιους παίκτες δεν θέλει να έχει καμία επαφή [βίντεο]
Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor παραχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου στην εκπομπή Love It, αποκαλύπτοντας πολλά για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι. «Περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και […]
Διαβάστε το στο topnews.gr