Χαριστέας: «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση»

16:21 - 02/02/2021

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Άρη, τις αποφάσεις που λήφθηκαν, τους λόγους της αποχώρησής του αλλά και για τη σχέση του με τον Άρη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαριστέας: «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση» - Τι είπε για Μήτρογλου, Ένινγκ και Μάντζιο

Χαριστέας: «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση» - Τι είπε για Μήτρογλου, Ένινγκ και Μάντζιο 02/02/2021 Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Άρη, τις αποφάσεις που λήφθηκαν, τους λόγους της αποχώρησής του αλλά και για τη σχέση του με τον Άρη. Ο πρώην ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό όπου αναφέρθηκε στα δεδομένα υπό τα οποία έγιναν πέρυσι το καλοκαίρι οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Στάθηκε και στην πορεία των «κίτρινων» τη φετινή χρονιά και διαφώνησε με την άποψη ότι στο τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση. Για τα βήματα μετά το ποδόσφαιρο: «Για εμάς τους ποδοσφαιριστές όταν

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Χαριστέας : «Με τον Άρη έχω καρμική σχέση»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Άρη αλλά και για τη σχέση του με την ομάδα την οποία χαρακτήρισε καρμική.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ομόνοια - Ντέγια Μπούργας 3-1: Πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του CEV Challenge Cup

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τέο

F1 - O Βολφ δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Μάσι για την αδικία στο Άμπου Ντάμπι

ΠΑΟΚ: Κουβέντα Σαββίδη – Λουτσέσκου με στόχο την ανασύνταξη

Μονακό - Ερυθρός Αστέρας 90-98: Ο τρομερός Πετρούσεφ οδήγησε τους Σέρβους στο «διπλό»

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου 87-76: Λάμπρος Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις την οδήγησε σε άνετη νίκη