Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωρά σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

12:04 - 02/02/2021

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για όσα βίωσε από σεναριογράφο και παραγωγό, όταν συναντήθηκαν για […] The post Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωρά σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωράει σε μήνυση κατά παραγωγού για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η ηθοποιός, περιέγραψε τα όσα βίωσε σε επαγγελματικό ραντεβού 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωρά σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Του δίνω το έργο και ο κύριος "Χ" μου απαντάει: "Αγαπητή κυρία Φιλίτσα Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η τρομακτική εμπειρία της Φιλίτσας Καλογεράκου με παραγωγό και η μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη, μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου, σχετικά με όσα βίωσε από σεναριογράφο και παραγωγό, όταν συναντήθηκαν για να συζητήσουν για το ανέβασμα ενός έργου. Η Φιλίτσα Καλογεράκου εξομολογείται τα εξής: «Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. […] The post Η τρομακτική εμπειρία της Φιλίτσας Καλογεράκου με παραγωγό και η μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωράει σε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατά παραγωγού

Η Φιλίτσα Καλογεράκου ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Φιλίτσα Καλογεράκου: Προχωράει σε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση κατά παραγωγού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Θα προχωρήσω σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται να καταθέσει μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά σεναριογράφου και παραγωγού. «Είχα τα πνευματικά δικαιώματα ενός θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να μπορέσω να το ανεβάσω. Ο εν λόγω κύριος ήταν σεναριογράφος – συγγραφέας -παραγωγός κινηματογράφου και τηλεόρασης. Κανονίζουμε επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει, ώστε αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε σε συνεργασία. Του δίνω το έργο και ο κύριος «Χ» μου απαντάει: "Αγαπητή κυρία Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε. Αν δεν…

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Φιλίτσα Καλογεράκου - Προχωρά σε μήνυση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (video)

Τι ανέφερε στο "Πρωινό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»