Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω από τη στενοχώρια»
«Είδα το 4 χρονών παιδί μου και σκέφτηκα "αυτό τι θα κάνει;" και έτσι ξεκίνησα από την αρχή», λέει η πρώην βουλευτής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘεοδώρα Μεγαλοοικονόμου : Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά
Τι αποκαλύπτει πρώην βουλευτής
Διαβάστε το στο in.grΜεγαλοοικονόμου : Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω
Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.
Διαβάστε το στο tovimaΘεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: "Έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω από τη στενοχώρια" (VIDEO)
Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μίλησε για το ριφιφί που υπέστη η επιχείρησή της το 1994.
«Το 1994 μας έκαναν μία διάρρηξη, είχα δύο παιδιά φοιτητές και ένα μικρό παιδί που είχε γεννηθεί το 1989 και ήταν 4 ετών. Τότε έγινα 102 κιλά, τότε άρχισα να καπνίζω. Μας έκαναν φύλλο και φτερό. Εμείς κάναμε χονδρική. Η αξία των κοσμημάτων που μας πήραν ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και μας κράτησαν τρεις μέρες, γιατί ήταν αργίες, ήταν Πρωτοχρονιά. Μας έκαναν ποδαρικό...», είπε η πρώην βουλευτής.
Και πρόσθεσε: «Όταν το είδαμε πάθαμε σοκ. Έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή (μετά το περιστατικό), να έχω ανοίξει
Διαβάστε το στο thestival.gr