Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω

08:03 - 28/11/2019

Καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν χθες Τετάρτη η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: «Έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω από τη στενοχώρια»

«Είδα το 4 χρονών παιδί μου και σκέφτηκα "αυτό τι θα κάνει;" και έτσι ξεκίνησα από την αρχή», λέει η πρώην βουλευτής 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου : Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά

Τι αποκαλύπτει πρώην βουλευτής

Διαβάστε το στο in.gr

Μεγαλοοικονόμου : Μας κλέψανε 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω

Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ.

Διαβάστε το στο tovima

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: "Έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω από τη στενοχώρια" (VIDEO)

Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία μίλησε για το ριφιφί που υπέστη η επιχείρησή της το 1994. «Το 1994 μας έκαναν μία διάρρηξη, είχα δύο παιδιά φοιτητές και ένα μικρό παιδί που είχε γεννηθεί το 1989 και ήταν 4 ετών. Τότε έγινα 102 κιλά, τότε άρχισα να καπνίζω. Μας έκαναν φύλλο και φτερό. Εμείς κάναμε χονδρική. Η αξία των κοσμημάτων που μας πήραν ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και μας κράτησαν τρεις μέρες, γιατί ήταν αργίες, ήταν Πρωτοχρονιά. Μας έκαναν ποδαρικό...», είπε η πρώην βουλευτής. Και πρόσθεσε: «Όταν το είδαμε πάθαμε σοκ. Έπιασα τον εαυτό μου κάποια στιγμή (μετά το περιστατικό), να έχω ανοίξει

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Champions League: Ο ρέκορντμαν Παυλίδης οδηγεί τη Μπενφίκα στους «16», νίκες και για Μπάγερν και Φέγενορντ

Extreme καταστάσεις και ταλέντα… από αέρος

Έκπληξη με Ονιεμαέτσι στον Ολυμπιακό – Nέα… εντολή Μεντιλίμπαρ σε Γιάρεμτσουκ

Ο Τραμπ πιστεύει ότι θα ήταν «πιο εντυπωσιακό» να εκτοπιστούν οι Παλαιστίνιοι της Γάζας

Κωστούλας ο νέος… Ντουράν – Μεταγραφή με ποσό ρεκόρ για την Ελλάδα

Νεκρός μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του βρέθηκε 57χρονος στη Θεσσαλονίκη