Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλάει για το ριφιφί στην επιχείρησή της – «Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ»

07:45 - 28/11/2019

Τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο μεγαλύτερο «ριφιφί» όλων των εποχών. […] The post Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλάει για το ριφιφί στην επιχείρησή της – «Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλάει για το ριφιφί στην επιχείρησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλάει για το ριφιφί στην επιχείρησή της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μεγαλύτερο «ριφιφί»...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μιλάει για το ριφιφί στην επιχείρησή της – "Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ"

Το 1994 έγινε στόχος διαρρηκτών το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της, χάνοντας μέσα σε 3 μέρες που διήρκησε η ληστεία, εμπόρευμα σημερινής αξίας 20.000.000 ευρώ. H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μεσάνυχτα” για το «ριφιφί», στο κοσμηματοπωλείο της. «Μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό. Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε. Τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»