Αγγελική Λάμπρη για Σπυρόπουλο: Προέβη σε σεξουαλική πράξη βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου

22:09 - 01/02/2021

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής για την παρενόχληση που δέχτηκε

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Λάμπρη: Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, περιγράφοντας την εμπειρία που τη στιγμάτισε όταν ήταν μόλις 22 ετών. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η ηθοποιός τόνισε πως προέβη σε αυτή την ενέργεια, καθώς ως μητέρα, θέλησε να περάσει το μήνυμα... The post Αγγελική Λάμπρη: Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αγγελική Λάμπρη: "Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου" [βίντεο]

"Όταν έγινε αυτή η καταγγελία ήμασταν τρεις γυναίκες και σήμερα είμαστε 14" είπε η Αγγελική Λάμπρη για την σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αγγελική Λάμπρη: Αυτοϊκανοποιήθηκε βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη μίλησε αναλυτικά για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό – σκηνοθέτη o οποίος έχει ζητήσει μέσω του δικηγόρου του να μην κατονομάζεται από ραδιοτηλεοπτικούς σταθμους

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αγγελική Λάμπρη: Προέβη σε σεξουαλική πράξη βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής για την παρενόχληση που δέχτηκε Το «ντόμινο» καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο, ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά μέσω συνέντευξής της στην τηλεόραση της ΕΡΤ, η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη. Η ίδια, μίλησε για τη δική της εμπειρία, τονίζοντας πως «Θα ήθελα να πω ένα […] The post Αγγελική Λάμπρη: Προέβη σε σεξουαλική πράξη βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά: Το ενδεχόμενο για νέο κόμμα και Γιώργος Γεραπετρίτης

Το νέο Skoda Kamiq είναι πολυτάλαντο!

Δήμαρχοι με 40% και μέσω κινητού - Το πλάνο Λιβάνιου και οι προτάσεις των τοπικών αρχόντων

Ειρήνη Μουρτζούκου: Καταθέτει μέσα στην εβδομάδα στο Ανθρωποκτονιών

Αμαλιάδα: «Αν η Ειρήνη έχει πειράξει τον Παναγιωτάκη, θα έχει να κάνει μαζί μου», λέει η γιαγιά του

Νέα προγράμματα ενίσχυσης του ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2024