Η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

21:42 - 01/02/2021

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καταγγέλλει η Αγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη και ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν γνωστό ηθοποιό ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου εμφανίστηκε η Αγγελική Λάμπρη το βράδυ της Δευτέρας. Την ίδια […] The post Η Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη […] The post Αγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Η Αγγελική Λάμπρη καταγγέλλει: Ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Η αφήγηση της ηθοποιού για όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη

Διαβάστε το στο news.gr

Αγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του

Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ποιοι πληρώνονται μέχρι τις 22 Νοεμβρίου – 15.277.737 ευρώ θα καταβληθούν σε 32.883 δικαιούχους

Τηγανίτες μπρόκολου

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας – Σημειωτόν τα οχήματα στον Κηφισό

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/11/2024

Συνελήφθη 70χρονος στην Αίγινα που βιντεοσκοπούσε ανήλικους σε πλοίο