Η καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
21:42 - 01/02/2021
Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Λάμπρη για την παρενόχληση: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαταγγέλλει η Αγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη και ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
Βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν γνωστό ηθοποιό ότι έπεσαν «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη». […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του»
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου εμφανίστηκε η Αγγελική Λάμπρη το βράδυ της Δευτέρας. Την ίδια […]
The post Η Αγγελική Λάμπρη καθηλώνει: «Oλοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως η Τζένη […]
The post Αγγελικής Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΗ Αγγελική Λάμπρη καταγγέλλει: Ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
Η αφήγηση της ηθοποιού για όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη
Διαβάστε το στο news.grΑγγελική Λάμπρη: Ήμουν εγκλωβισμένη, ολοκλήρωσε την σεξουαλική πράξη μόνος του
Μετά την Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη μίλησε δημόσια για τα όσα καταλογίζει σε ηθοποιό-σκηνοθέτη. Η ηθοποιός, το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν σε ηλικία μόλις 22 ετών. Υπενθυμίζεται πως […]
Διαβάστε το στο irafina.gr