Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω υποστεί βία - Με χτύπησε μπροστά στους αστυνομικούς»

21:39 - 01/02/2021

Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε το βίαιο περιστατικό που έζησε σε ηλικία 25 ετών, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες έχουν κακοποιηθεί.Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στην Νάντια Κοντογεώργη για ένα βίαιο περιστατικό που έζησε, όταν ήταν 25 ετών. Η ηθοποιός δήλωσε ότι «θα σου πω μια ιστορία δική μου αλλά όχι ως καλλιτέχνης. Δεν έχω υποστεί τέτοια βία μέσα στη δουλειά. Έχω υποστεί τέτοια βία ως πολίτης. Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θεωρούσε ότι εγώ ευθύνομαι για ένα κακό που του είχε συμβεί. Ήρθε έξω από το σπίτι μου και χτύπαγε τα παντζούρια. «Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε, μπήκε μέσα μαζί με τους αστυνομικούς και μου έδωσε μια πάρα πολύ δυνατή σφαλιάρ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά