«Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου»
20:45 - 01/02/2021
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έδωσε ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Αγωνίζομαι ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης μπορώ να παίξω ως δεξιός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Μου αρέσει να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΒΙΝΤΕΟ-Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου»
ΒΙΝΤΕΟ-Μπράντονιτς: «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου»
01/02/2021
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και εμφανίστηκε ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που του έδωσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του.
«Είμαι ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Αγωνίζομαι ως αριστερός εξτρέμ. Επίσης μπορώ να παίξω ως δεξιός εξτρέμ, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η ντρίμπλα. Μου αρέσει να σκοράρω, αλλά και να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω οι οπαδοί μας να τα δουν όλα αυτά στο γήπεδο.
Είμαι πολύ περήφανος που θα γίνω μέλος μιας μεγάλ
Διαβάστε το στο filathlos.grΜπράντονιτς : «Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου» (Vid)
O Βλάντιμιρ Μπράντονιτς μίλησε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του και δήλωσε ευγνώμων στον ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που του έδωσε να πραγματοποιήσει το όνειρό του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Διαβάστε το στο to10.gr