Κώστας Αρζόγλου: «Μου έλεγαν ότι ο Κιμούλης θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα ωχ η κοπέλα τι θα τραβήξει»

13:51 - 01/02/2021

Στον αέρα της εκπομπής T Live βγήκε ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία για τη συνεργασία […] The post Κώστας Αρζόγλου: «Μου έλεγαν ότι ο Κιμούλης θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα ωχ η κοπέλα τι θα τραβήξει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου: «Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου και μίλησε για την κακή του εμπειρία από τη συνεργασία του με ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: «Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη στο T-live: «Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”»

Ο Κώστας Αρζόγλου φιλοξενήθηκε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και διηγήθηκε τη δική του To άρθρο Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη στο T-live: «Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Μου έλεγαν ότι θα δουλέψει με τη Ζέτα κι έλεγα από μέσα μου “ωχ η κοπέλα”»

Ο Κώστας Αρζόγλου φιλοξενήθηκε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου και διηγήθηκε τη δική του κακή εμπειρία από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη. «Ο Γιώργος στην παράσταση “Ζητείται Τενόρος” άρχισε να αλλάζει πολύ. Με υποβάθμιζε πάρα πολύ, δημιουργούσε στους άλλους ηθοποιούς πολλά πράγματα, δημιουργούσε μία ατμόσφαιρα, δεν έκανε τίποτα ποινικά κολάσιμο. Έκτοτε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»