Χριστίνα Σαμπανίκου: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου είχε ζητήσει να φαντασιωθώ ότι πρέπει να τον προκαλέσω ερωτικά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Σαμπανίκου: Ο Κώστας Σπυρόπουλος μου είχε ζητήσει να φαντασιωθώ ότι πρέπει να τον προκαλέσω ερωτικά
Η ηθοποιός έχει προσθέσει τη δική της καταγγελία, σε εκείνες της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΧ.Σαμπανίκου για Κ.Σπυρόπουλο: «Μου είχε ζητήσει να φαντασιωθώ ότι πρέπει να τον προκαλέσω ερωτικά»
Η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου, με μία μακροσκελή της δημοσίευση στο προφίλ της στο Facebook, εξηγεί γιατί αποφάσισε να αποκαλύψει τη «δυσάρεστη εμπειρία» που είχε παλαιότερα στη διάρκεια προσωπικής οντισιόν με τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της:
«Είμαι μια από τις γυναίκες που επώνυμα προέβησαν σε καταγγελία κατά του Κώστα Σπυρόπουλου και της ιδιαίτερης πρακτικής του στις προσωπικές οντισιόν που έκανε, αναζητώντας την κατάλληλη «παρτενέρ» για ό,τι είχε στο μυαλό του. Πολλά χρόνια πριν… Που σημαίνει πως όλα τώρα πια έχουν παραγραφεί.
Οπότε «Γιατί τώρα;» αναρωτιούνται πολλοί/πολλές. Η απάντηση είναι απλή: Γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Και θα αντιστρέψω το ερώτημα «γιατί τ
Διαβάστε το στο pronews.gr