Ν.Κακλαμάνης: «Να πάμε σε ένα αυστηρά προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων»
12:56 - 01/02/2021
O βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι πιστεύει πως πρέπει να προχωρήσουμε σε ένα αυστηρά προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων.
Παράλληλα, ανέφερε ότι «πέρσι τέτοια εποχή είχα δημοσιοποιήσει τις απόψεις μου και είχα πει ότι για αντιμετωπίσουμε το πρώτο κύμα τότε, χρειάζεται άμεσα μέτρα προς την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και ότι πρέπει να προχωρήσουμε προς ένα προληπτικό σκληρό lockdown περιορισμένης διάρκειας.
Την επόμενη ημέρα υπέστην ένα τρομερό τρολάρισμα από μερίδα ατόμων φίλα προσκειμένων προς τη ΝΔ και προς εμένα και είπαν ότι είμαι ο αριστεροδεξιός της ΝΔ. Όλοι αυτοί έχ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακλαμάνης: «Πρέπει να πάμε σε ένα προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων»
Στον Realfm 97,8 μίλησε την Δευτέρα (1/2) ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την αποψή του, ότι ένα προληπτικό σκληρό lockdown, για τέσσερις εβδομάδες θα βοηθούσε πάρα πολύ, στην προσπάθεια για περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού:«Πέρσι τέτοια εποχή είχα δημοσιοποιήσει τις απόψεις μου και είχα πει ότι για […]
The post Κακλαμάνης: «Πρέπει να πάμε σε ένα προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚακλαμάνης: Πρέπει να πάμε σε προληπτικό αυστηρό lockdown τεσσάρων εβδομάδων
Πολιτική
Την άποψη ότι η χώρα πρέπει να μπει σε ένα αυστηρό προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.
«Πέρσι τέτοια εποχή είχα δημοσιοποιήσει τις απόψεις μου και είχα πει ότι για αντιμετωπίσουμε το πρώτο κύμα τότε, χρειάζεται άμεσα μέτρα προς την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ και ότι πρέπει να προχωρήσουμε προς ένα προληπτικό σκληρό lockdown περιορισμένης διάρκειας. Την επόμενη ημέρα υπέστην ένα τρομερό τρολάρισμα από μερίδα ατόμων φίλα προσκειμένων προς τη ΝΔ και προς εμένα και είπαν ότι είμαι ο αριστεροδεξιός της ΝΔ. Όλοι αυτοί έχασαν την λαλιά τους όταν μετά από μία εβδομάδα βγήκε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σ
Διαβάστε το στο topontiki.grΚακλαμάνης: Να πάμε σε προληπτικό αυστηρό λοκντάουν τεσσάρων εβδομάδων
Την άποψη ότι η χώρα πρέπει να μπει σε ένα αυστηρό προληπτικό σκληρό lockdown το πολύ τεσσάρων εβδομάδων, εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης. «Πέρσι τέτοια εποχή είχα δημοσιοποιήσει τις απόψεις...
Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κακλαμάνης: Να πάμε σε προληπτικό αυστηρό λοκντάουν τεσσάρων εβδομάδων
Διαβάστε το στο sinidisi.gr