“Μου έλειψες πολύ”: Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή
12:50 - 01/02/2021
Το νέο single του Λούκα Γιώρκα τιτλοφορείται «Μου έλειψες πολύ» σε μουσική του κορυφαίου Αντώνη Βαρδή και στιχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Στην ερωτική μπαλάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής καθηλώνει με την ερμηνεία του και με τη δίκη του τοποθέτηση, επαναφέρει όλα εκείνα τα μοναδικά χρώματα που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες του συνθέτη. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής στο ενεργητικό […]
The post “Μου έλειψες πολύ”: Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή appeared first on HappyTv.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μου έλειψες πολύ»: Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή
Το νέο single του Λούκα Γιώρκα τιτλοφορείται «Μου έλειψες πολύ»…
Διαβάστε το στο onsports.gr“Μου έλειψες πολύ”: Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή
Το νέο single του Λούκα Γιώρκα τιτλοφορείται «Μου έλειψες πολύ» σε μουσική του κορυφαίου Αντώνη Βαρδή και στιχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Στην ερωτική μπαλάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής καθηλώνει με την ερμηνεία του και με τη δίκη του τοποθέτηση, επαναφέρει όλα εκείνα τα μοναδικά χρώματα που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες του συνθέτη. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής στο ενεργητικό […]
The post “Μου έλειψες πολύ”: Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή appeared first on Athina24.gr.
Διαβάστε το στο Athina24.gr«Μου έλειψες πολύ» : Ο Λούκας Γιώρκας ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή (video)
Το νέο single του Λούκα Γιώρκα τιτλοφορείται «Μου έλειψες πολύ» σε μουσική του κορυφαίου Αντώνη Βαρδή και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου. Στην ερωτική μπαλάντα, ο δημοφιλής τραγουδιστής καθηλώνει με την ερμηνεία του και με τη δίκη του τοποθέτηση, επαναφέρει όλα εκείνα τα μοναδικά χρώματα που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες του συνθέτη. Ο ταλαντούχος ερμηνευτής στο ενεργητικό […]
Διαβάστε το στο irafina.gr