Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: “Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης”

08:30 - 01/02/2021

Στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μέσα από ένα κείμενο στην To άρθρο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: “Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Είμαι 100% με το μέρος του Κιμούλη

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, μέσα από ένα κείμενο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δηλώνει υπέρ του Γιώργου Κιμούλη όσον αφορά στις καταγγελίες για λεκτική και σωματική βία

Διαβάστε το στο in.gr

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Είμαι 100% με το μέρος του Γιώργου Κιμούλη

Υπέρ του Γιώργου Κιμούλη τάχθηκε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μέσα από ένα κείμενο στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι μπορεί να πάρει θέση για ένα γεγονός που δεν ήταν μάρτυρας και αυτή θα είναι υπέρ του Γιώργου Κιμούλη που είναι ένας μεγάλος, αυθεντικός καλλιτέχνης και γνωρίζει τη δουλειά του. Διαβάστε τα όσα έγραψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή… Η «παρενόχληση», είτε λεκτική είτε σωματική, είναι κάτι που ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Υπάρχει και κάποια υπερβολή τελευταία στο όλο θέμα, άλλοι δεν σηκώνουν πολλά –που λένε– άλλοι σηκώνουν περισσότερα. Σίγουρα μετά από 5, 10, 20 χρόνια αν πας να καταγγείλεις κάτι, τότε

Διαβάστε το στο spoilers

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης : «Είμαι 100% με το μέρος του Κιμούλη»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, μέσα από ένα κείμενο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», δηλώνει υπέρ του Γιώργου Κιμούλη όσον αφορά στις καταγγελίες για λεκτική και σωματική βία.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»