Απασφάλισε ο Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»
10:42 - 31/01/2021
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που […]
The post Απασφάλισε ο Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοκ προκαλεί ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη! “Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση”
“Καταπέλτης” ο δημοφιλής ηθοποιός για τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη. Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Σοκ προκαλεί ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη! “Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Αρζόγλου: «Ο Κιμούλης μού έκανε τη ζωή κόλαση»
Για τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη μίλησε σε εκπομπή του Open ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος την περίοδο που ήταν παντρεμένος...
Διαβάστε το στο ZouglaΚαταπέλτης ο Αρζόγλου για τον Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» (vid)
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής (31/01), στο Open με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως…
Διαβάστε το στο NewsBombΑρζόγλου κατά Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
Για όσα ακούγονται αναφορικά με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, έπειτα από την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως τον συνάδελφό του μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», σημειώνοντας ότι «μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» και πώς «πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»
O Κώστας Αρζόγλου με αφορμή ένα κείμενο της πρώην συζύγου, Έλενας Ακρίτα κατά του Γιώργου Κιμούλη στην ιστοσελίδα news247.gr, μίλησε για τη δική του δύσκολη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση- Έφαγα αγκωνιά στην υπόκλιση
Συνεχίζεται το τσουνάμι καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο με φόντο τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη στις συνεργασίες του με ηθοποιούς.
Διαβάστε το στο thebest.grΑρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή μου Κόλαση…
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά....
The post Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή μου Κόλαση… appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕΛΛΑΔΑ: Νέες μαρτυρίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη - «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση» - BINTEO
Δεν έχουν τέλος από ότι φαίνεται οι καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.
Στις νέες μαρτυρίες εναντίον του έρχεται να προστεθεί ακόμα μια. Αυτή του Κώστα Αρζόγλου ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον κατηγόρησε ευθέως κάνοντας λόγο για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.
«Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Ήμασταν στα διπλανά καμαρίνια και δεν μιλούσαμε για μήνες. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες. Έκανε φοβερά πράγματα πάνω στη σ
Διαβάστε το στο Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Mου είχε κάνει τη ζωή κόλαση- Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια»
Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα». «Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια […]
The post Κώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Mου είχε κάνει τη ζωή κόλαση- Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΑρζόγλου: Ο Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση
Ο ηθοποιός καταγγέλλει τον συνάδελφό του για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά
Διαβάστε το στο lifo.grΚαταπέλτης ο Κώστας Αρζόγλου κατά Κιμούλη: Μου έκανε τη ζωή κόλαση, έφαγα αγκωνιά στην πρεμιέρα [video]
Ο Κώστας Αρζόγλου περιέργραψε με πλέον μελανά χρώματα τη συνεργασία του με τον Γιώργο
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΚώστας Αρζόγλου: “Ο Γιώργος Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση”
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της
To άρθρο Κώστας Αρζόγλου: “Ο Γιώργος Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της πρώην συζύγου του, Έλενας Ακρίτα, για την εμπειρία της συνεργασίας τους και τους εξουσιαστές του σανιδιού.
Η ατάκα της δημοσιογράφου -«ήταν σαν να έπεσε η χούντα»- για τη λήξη της τότε συνεργασίας των δύο ανδρών προκάλεσε αίσθηση και η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» επικοινώνησε με τον ίδιο τον Κώστα Αρζόγλου για να τοποθετηθεί.
Παραδέχτηκε ότι βρέθηκε σε δίλημμα για το αν έπρεπε να πάρει θέση αλλά το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να «γυρίσουμε σε μία νοοτροπία παλιών δεκαετιών όπου τα αγόρια θεωρούνταν τρέχα γύρευε και οι γυναίκες πόρνες» τον έκανε να αφήσει πίσω του κάθε ενδοιασμό.
Αναφέρθηκε με λεπτ
Διαβάστε το στο topontiki.grΣοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός για τον Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» – ΒΙΝΤΕΟ
Νέες καταγγελίες κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη.
Το άρθρο Σοκάρει πασίγνωστος ηθοποιός για τον Κιμούλη: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚαι ο Αρζόγλου καταγγέλλει τον Κιμούλη! «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση!»
Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα», με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως και ανοιχτά τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. «Αυτό που έχω να κατηγορήσω […]
The post Και ο Αρζόγλου καταγγέλλει τον Κιμούλη! «Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση!» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΞεσπά ο Κώστας Αρζόγλου κατά του Γ.Κιμούλη: «Επί μία σεζόν μου έκανε τη ζωή κόλαση»
Συνεχίζονται οι καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.
Στις νέες μαρτυρίες εναντίον του έρχεται να προστεθεί ακόμα μια. Αυτή του Κώστα Αρζόγλου ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και τον κατηγόρησε ευθέως κάνοντας λόγο για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας.
«Νιώθω αμήχανα, να μιλάω για τέτοια πράγματα τα οποία είναι θλιβερά. Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση… Επί μια σεζόν ολόκληρη, κάθε μέρα. Κόλαση, τι να σας πω πραγματικά. Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Ήμασταν στα διπλανά καμαρίνια και δεν μιλούσαμε για μήνες. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες. Έκανε φοβερά πράγματα πάνω στη σκηνή. Κάναμε να μιλήσο
Διαβάστε το στο pronews.grΑρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
Lamianow.gr
Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη στη θεατρική παράσταση “Ζητείται τενόρος” λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του είχε κάνει τη ζωή κόλαση. “Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση πραγματικά… Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση ‘Ζητείται […]
Αρζόγλου για Κιμούλη: Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣοκάρει ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη! “Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση”
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως και ανοιχτά τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. Πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑρζόγλου: Ο Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση
Αρζόγλου: Ο Κιμούλης είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση – Συνεχίζονται οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ειδήσεις: Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr Ο […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΣοκ προκαλεί ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη! «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση»
Νέες καταγγελίες κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη… Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως και ανοιχτά τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη ...
The post Σοκ προκαλεί ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη! «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση» appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
Ούτε να θυμάται την συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη δεν θέλει ο Κώστας Αρζόγλου περιγράφοντας την συνεργασία τους στο θέατρο. Για την προβληματική συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου.
Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο Open ο Γιώργος Κιμούλης του «είχε κάνει τη ζωή κόλαση επί μία σεζόν».
«Ήταν κάθε μέρα σαν να πήγαινε σε καταναγκαστικά έργα» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός και συμπλήρωσε «είμασταν στα διπλανά καμαρίνια , δεν μιλούσαμε».
Σε ερώτηση για το ποια ήταν αυτά τα περιστατικά που οδήγησαν τη σχέση τους στα άκρα ο κ.Αρζόγλου τόνισε πως ο κ.Κιμούλης ήθελε να φαίνεται ο ίδιος έχοντας την νοοτροπία «εγώ είμαι και κανένας ά
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΚώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου έκανε τη ζωή κόλαση
Κώστας Αρζόγλου: Για όσες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου, μίλησε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚώστας Αρζόγλου για Κιμούλη: «Mου είχε κάνει τη ζωή κόλαση- Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια»
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. Ειδικότερα, ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μου είχε …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΑπασφάλισε ο Κώστας Αρζόγλου: «Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση»
Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγόρησε ευθέως και ανοιχτά τον συνάδελφο του για μια δυσβάσταχτη συμπεριφορά από κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. Πιο […]
Διαβάστε το στο dete.grΚώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση
«Πήγαινα στο θέατρο τότε θυμάμαι σαν να πήγαινα για καταναγκαστικά έργα. Κάναμε να μιλήσουμε περίπου 25 χρόνια», λέει ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.grΝέα καταγγελία από Κώστα Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση. Μου έριξε αγκωνιά»
Νέα καταγγελία από Κώστα Αρζόγλου για Κιμούλη: «Είχε κάνει τη ζωή μου κόλαση. Μου έριξε αγκωνιά» Για τις καταγγελίες για λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό στο θέατρο, και ειδικά για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. Ο Κώστας Αρζόγλου μίλησε, το πρωί της Κυριακής, στην […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚώστας Αρζόγλου: Ο Γιώργος Κιμούλης μου έκανε τη ζωή κόλαση
Κώστας Αρζόγλου: Για όσες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου, μίλησε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο