Γιάννης Κότσιρας: «Με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν»
18:33 - 30/01/2021
Ο Γιάννης Κότσιρας παραχώρησε συνέντευξη στο Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις ακραίες εκφράσεις […]
The post Γιάννης Κότσιρας: «Με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Κότσιρας: Υπήρχε κοπέλα που με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν
Όπως είπε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά: «Όταν άρχισα να γνωρίζω μεγάλη επιτυχία μέχρι το 99, με είχε πνίξει η δημοσιότητα κι ότι χάνω τα πάντα γύρω μου. Δεν μπορούσα να βγω για καφέ με τους φίλους μου και να φάμε, όπως παλιά. Είχαν αλλάξει τα πάντα αλλά όχι εγώ, το γύρω. Ακόμα κι οι γνωστοί κι […]
The post Γιάννης Κότσιρας: Υπήρχε κοπέλα που με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓ.Κότσιρας: «Μία κοπέλα με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν» (βίντεο)
Ο Γιάννης Κότσιρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «Σου Κου Family», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που είχε δεχτεί και που κάποια στιγμή έφτασε και σε επικίνδυνα όρια.
«Όταν άρχισα να γνωρίζω μεγάλη επιτυχία μέχρι το 99, με είχε πνίξει η δημοσιότητα κι ότι χάνω τα πάντα γύρω μου. Δεν μπορούσα να βγω για καφέ με τους φίλους μου και να φάμε, όπως παλιά. Είχαν αλλάξει τα πάντα αλλά όχι εγώ, το γύρω. Ακόμα κι οι γνωστοί κι οι φίλοι με αντιμετώπιζαν διαφορετικά.
Υπήρχε μία κοπέλα που με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν, αν δεν πίναμε καφέ και πολλά τέτοια. Έβγαινα από το σπίτι και με περίμεναν. Τελικά βρεθήκαμε για καφέ για να μην το κάνει
Διαβάστε το στο pronews.grΚότσιρας: «Με είχε ακολουθήσει κι ήθελε να αυτοκτονήσει αν δεν βρισκόμασταν»
Η ακραία εκδήλωση θαυμασμού
Διαβάστε το στο ekriti.gr