Τζένη Μπότση: Το πρώτο μήνυμα μετά την καταγγελία για τον Κώστα Σπυρόπουλο

03:57 - 30/01/2021

Μετά τις δημόσιες καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη από τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, μια νέα καταγγελία υπήρξε από την Τζένη Μπότση, την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο: Οι καταγγελίες και η «συγγνώμη» του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά τα όσα είπε η Ζέτα Δουκα - Η καταγγελία της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου και η αντίδραση του ιδίου, δια του συνηγόρου του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Εβελίνα Παπούλια στο πλευρό των ηθοποιών που κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο

H Eβελίνα Παπούλια πήρε θέση για τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

Διαβάστε το στο in.gr

Καπουτζίδης σε Λάμπρη μετά την καταγγελία για τον Σπυρόπουλο: Είμαι δίπλα σου

Lamianow.gr Καπουτζίδης σε Λάμπρη μετά την καταγγελία για τον Σπυρόπουλο: Είμαι δίπλα σου Γέμισαν με υποστηρικτικά σχόλια οι αναρτήσεις της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη στο Instagram, στην καταγγελία που έκαναν κατά του Κώστα Σπυρόπουλου. Ηθοποιοί συγχαίρουν τις φίλες και συναδέλφους τους για το θάρρος τους να αποκαλύψουν όσα πέρασαν, δηλώνοντας στο πλευρό τους. «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι […] Καπουτζίδης σε Λάμπρη μετά την καταγγελία για τον Σπυρόπουλο: Είμαι δίπλα σου Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Έχεις προκαλέσει πόνο»! Η Εβελίνα Παπούλια για τις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο

Τις καταγγελίες προς τον Κώστα Σπυρόπουλου σχολίασε μέσω μίας ανάρτησής της η Εβελίνα Παπούλια. Την δική της θέση έλαβε η Εβελίνα Παπούλια για την καταγγελία που έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη κι η Λουκία Μιχαλά ενάντια στον Κώστα Σπυρόπουλο και την κακοποίηση που ανέφεραν ότι έχουν υποστεί. Η ηθοποιός μέσω ενός instastory έδειξε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελισάβετ Μουτάφη: Η ανάρτηση για τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

Η Ελισάβετ Μουτάφη με ανάρτηση στα social media παίρνει θέση, σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητα για τον Κώστα Σπυρόπουλου.Η Ελισάβετ Μουτάφη έλαβε θέση για τις καταγγελίες που αφορούν τον Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση. Η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε την συνάδελφο της, Λουκία Μιχαλά, ενώ αποκάλυψε πως ήταν παρούσα στην εξομολόγηση της δεύτερης για όσα είχε υποστεί. Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση σε story στο Instagram, έγραψε το εξής: «Φιλενάδα μου ήμουν εκεί όταν μας περιέγραψες τι είχες ζήσει… το 1999… Μαζί σου».

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πολυτεχνείο: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις – Επί ποδός 5.500 αστυνομικοί, ποιοι δρόμοι κλείνουν

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να ξαναζεστάνουμε τα ζυμαρικά;

Μέγαρα: Έπεισαν 72χρονο ότι κατέχουν την τέχνη της καφεμαντείας και του «έφαγαν» 850.000 ευρώ

Τι πρέπει να προσέξετε με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Black Friday 2024: Οδηγός για να ψωνίσετε με ασφαλεία online στην Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καινοτόμο εργαστήριο "Καλύτερη Ποιότητα Ζωής στην Τρίτη Ηλικία"