Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντοπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με το μωρό τους

14:48 - 29/01/2021

Με απέραντη ευτυχία έχουν πλημμυρίσει οι ζωές της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου, αφού πριν To άρθρο Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντοπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με το μωρό τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Φαρμάκη: Η φωτο μέσα από το μαιευτήριο με την κόρη και τον σύντροφό της

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος ζουν την απόλυτη ευτυχία καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά το μωρό τους.     Το μοντέλο έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Τετάρτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζύγιζε τρία κιλά.     Το ζευγάρι πόζαρε μέσα στο μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό του με την ευτυχισμένη μανούλα να ποστάρει τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας.     Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια #27/01/21 #loveyoubeyondwords #justus».

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»