Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος για τις καταγγελίες για Σπυρόπουλο: «Ήρθες σπίτι μου κλαίγοντας» (pics)

12:51 - 29/01/2021

Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασαν τις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο, έχοντας ακούσει τα περιστατικά από τα θύματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καπουτζίδης σε Λάμπρη μετά την καταγγελία για τον Σπυρόπουλο: Είμαι δίπλα σου

Γέμισαν με υποστηρικτικά σχόλια οι αναρτήσεις της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη στο Instagram, στην καταγγελία που έκαναν κατά του Κώστα Σπυρόπουλου. Ηθοποιοί συγχαίρουν τις φίλες και συναδέλφους τους για το θάρρος τους να αποκαλύψουν όσα πέρασαν, δηλώνοντας στο πλευρό τους. «Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζουν Καπουτζίδης, Σεργουλόπουλος! Οι αντιδράσεις μετά την καταγγελία για τον Σπυρόπουλο

Την ανακοίνωση που έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά σχολίασαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Γιώργος Καποτζίδης.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Πάφος: 600 Παφίτες στην "εξόρμηση" του «Αρτέμιο Φράνκι»

Η Γερμανία αντιτίθεται στα πρόστιμα της ΕΕ για τις υπερβάσεις εκπομπών CO2 των αυτοκινητοβιομηχανιών

Γυναίκα αποκαλύπτει τι πραγματικά σημαίνει να είναι κάποιος «Demisexual» (vid)

NBA: Το κάρφωμα του Ντρου Γιούμπανκς στην κορυφή του Top-10 (vid)

Πάφος, Ματθαίου: «Πάμε για να χτυπήσουμε τη Φιορεντίνα με στόχο το βαθμολογικό κέρδος»

Σανς: Ντουράντ, Μπούκερ και Μπιλ πέτυχαν μαζί τους 72 πόντους του Φοίνιξ (vid)