Φώτης Σεργουλόπουλος σε Τζένη Μπότση: “Από τότε που μου το είπες πρώτη φορά…”

12:48 - 29/01/2021

Την αμέριστη συμπαράστασή σε Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη, μετά τη δημόσια καταγγελία τους κατά του To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος σε Τζένη Μπότση: “Από τότε που μου το είπες πρώτη φορά…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η στήριξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Τζένη Μπότση: “Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν”

ΗΤζένη Μπότση, έχοντας στο πλευρό της τις συναδέλφους της Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί από τον Κώστα Σπυρόπουλο. Η ηθοποιός έχει ήδη κινηθεί νομικά και σε αυτό έχει την στήριξη όχι μόνο των γυναικών που υπέστησαν ίδιες συμπεριφορές αλλά και των συναδέλφων […] The post Η στήριξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Τζένη Μπότση: “Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν” appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»