Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος
12:09 - 29/01/2021
Βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν πριν από λίγο πως ο […]
The post Κώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζουν Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος για Κώστα Σπυρόπουλο
Τι γράφουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μετά από τη σοκαριστική καταγγελία των γυναικών ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση από τον Κώστα Σπυρόππουλο; Η ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Συγκλονίζουν Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος για Κώστα Σπυρόπουλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζουν Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος
Τι έγραψαν κάτω από την ανακοίνωση των τριών ηθοποιών.
Διαβάστε το στο in.grΚαταγγελίες για Σπυρόπουλο: Στο πλευρό των Μπότση, Λάμπρη, Μιχαλά, οι Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος
ΕΛΛAΔΑ
Θέση υπέρ των Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο, πήραν οι Γιώργος Καπουτζίδης, Φώτης Σεργουλόπουλος και Σμαράγδα Καρύδη.
Οι τρεις γυναίκες με κοινή ανάρτησή τους στο Instagram καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.
Κάτω από τις αναρτήσεις των ηθοποιών με την καταγγελία, ο Γιώργος Καπουτζίδης απευθυνόμενος στην Αγγελική Λάμπρη έγραψε:
«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι
Διαβάστε το στο topontiki.grΚαταγγελίες για Σπυρόπουλο - Συγκλονίζουν Καπουτζίδης & Σεργουλόπουλος: Η τόλμη σας είναι ιστορική
"Σεισμό" έχει προκαλέσει στον χώρο της υποκριτικής, η αποκάλυψη 3 ηθοποιών ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Κώστα Σπυρόπουλο.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζουν Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος, για τον Κώστα Σπυρόπουλο
Τι έγραψαν κάτω από την ανακοίνωση των τριών ηθοποιών.
Διαβάστε το στο to10.grΚώστας Σπυρόπουλος: Συγκλονίζουν Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος
Τι έγραψαν κάτω από την ανακοίνωση των τριών ηθοποιών
Διαβάστε το στο patrasevents.gr