Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου φωτογραφίζονται με την 3 μηνών κόρη τους! Δες για πρώτη φορά το πρόσωπό της

13:27 - 27/11/2019

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί με την κόρη τους, Μελίτα. The post Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου φωτογραφίζονται με την 3 μηνών κόρη τους! Δες για πρώτη φορά το πρόσωπό της appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Ποζάρουν μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους για γνωστό περιοδικό

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου φωτογραφήθηκαν και παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό OK! Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε μαζί με την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Μας δείχνουν για πρώτη φορά την κόρη τους (ΕΙΚΟΝΑ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους βιώνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς κρατούν στα χέρια τους την όμορφη κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Μελίτα- Δήμητρα.  The post Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Μας δείχνουν για πρώτη φορά την κόρη τους (ΕΙΚΟΝΑ & ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»