Αποκάλυψη "φωτιά" της Φιλίτσας Καλογεράκου: "Μου είπε πρώτα θα μου κάτσεις και μετά θα ανεβάσουμε το έργο" [βίντεο]

20:19 - 28/01/2021

Η ηθοποιός, Φιλίτσα Καλογεράκου μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στη δουλειά και την εκδικητική συμπεριφορά που αντιμετώπισε.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε πρώτα θα μου κάτσεις και μετά θα ανεβάσουμε το έργο»

“Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο, έφυγα κι έχασα τη δουλειά μου. Η σεξουαλική παρενόχληση κατά κανόνα σε ακολουθεί για χρόνια στον επαγγελματικό σου χώρο. Δεν θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δεν έχω αποδείξεις. Γνώρισα τον κύριο Α, κανονίσαμε επαγγελματική συνάντηση για να του δείξω το έργο. Και μου απάντησε “θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για […] The post Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε πρώτα θα μου κάτσεις και μετά θα ανεβάσουμε το έργο» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις