Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου περιγράφοντας καρέ καρέ το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε

14:21 - 28/01/2021

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή To άρθρο Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου περιγράφοντας καρέ καρέ το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η Καλογεράκου περιγράφοντας το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε (βίντεο)

«Μου είπε "θα μου κάτσεις και μετά θα ανεβάσουμε το έργο"»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φιλίτσα Καλογεράκου: Αντέδρασα σε σεξουαλική παρενόχληση κι έχασα δουλειά

Η Φιλίτσα Καλογεράκου αποκαλύπτει πως αντέδρασε σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και έχασε δουλειά στο θέατρο.Η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Pop Up του Alpha και αναφέρθηκε σε περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη στο θέατρο. Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως είπε «όχι» σε ανήθικη πρόταση γνωστού ατόμου, με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά της. «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο, έφυγα κι έχασα τη δουλειά μου. Η σεξουαλική παρενόχληση κατά κανόνα σε ακολουθεί για χρόνια στον επαγγελματικό σου χώρο. Δεν θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δεν έχω αποδείξεις», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επισήμανε πως «γνώρισα τον κύριο α, κανονίσαμε επαγγελματική συνάντηση

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια