Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Όλγα Φαρμάκη

12:47 - 28/01/2021

Η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της Σταύρος Μαντόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Όλγα Φαρμάκη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, το οποίο όπως είχαν αποκαλύψει θα πάρει το όνομα Μαριέττα. Τα ευχάριστα αποκάλυψαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της: «Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τη Γωγώ και μου είπε ότι γεννάει η Όλγα την επόμενη εβδομάδα. Ήταν πολύ χαρούμενες! Και η Γωγώ έχει ξετρελαθεί με το ανιψάκι της». 

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητέρα έγινε η Όλγα Φαρμάκη

28 Ιανουαρίου 2021 13:14 Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι Μητέρα έγινε χθες (27 Ιανουαρίου) για πρώτη φορά η Όλγα Φαρμάκη. Συγκεκριμένα, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το νέο μαθεύτηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τη Γωγώ και μου είπε ότι γεννάει η Όλγα την επόμενη εβδομάδα. Ήταν πολύ χαρούμενες! Και η Γωγώ έχει ξετρελαθεί με το ανιψάκι της». > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μητέρα έγινε η Όλγα Φαρμάκη

Διαβάστε το στο spoilers

Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η Όλγα Φαρμάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Όλγα Φαρμάκη και ο σύζυγός της, Σταύρος Μαντόπουλος, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων γέννησε την Τετάρτη (27/1) ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως ανέφερε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη». «Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τη Γωγώ και μου είπε ότι γεννάει …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις