Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο παιχνίδι της Φένλο» (vid)

10:54 - 28/01/2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και όχι στη Φένλο, λίγες ημέρες για το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιακουμάκης: «Μπορεί να μην είμαι στη Φένλο την επόμενη αγωνιστική»

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θαύματα στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φένλο, αλλά ακόμη η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι βέβαιη, όπως ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γιακουμάκης: «Μπορεί να μην είμαι στη Φένλο την επόμενη αγωνιστική» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

«Βόμβα» Γιακουμάκη μετά τα 20 γκολ: «Δεν ξέρω εάν θα μείνω στη Φένλο για το επόμενο ματς»

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης για το μέλλον του, μετά από το νέο σόου με τη Φένλο.

Διαβάστε το στο NewsBomb

«Βόμβα» Γιακουμάκη μετά τα 20 γκολ: «Δεν ξέρω εάν θα μείνω στη Φένλο για το επόμενο ματς»

Αινιγματικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Γιακουμάκης για το μέλλον του, μετά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Γιακουμάκης: Έγινε μέχρι και πιάτο με γύρο σε εστιατόριο του Φένλο! (pic)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει εξελιχθεί σε λαϊκό ήρωα στο Φένλο φτάνοντας στο σημείο το όνομα του να γίνει πιάτο σε ελληνικό εστιατόριο της πόλης!  Οι άνθρωποι της Φένλο πίνουν νερό στο όνομα του διεθνή στράικερ που έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, αφού με 20 γκολ σε 19 ματς στην Eredivisie κρατάει μόνος του την Φένλο στην μεγάλη κατηγορία. Το […] The post Γιακουμάκης: Έγινε μέχρι και πιάτο με γύρο σε εστιατόριο του Φένλο! (pic) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Προπονητής μπάσκετ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Πάφος: Πριμ από τη διοίκηση σε περίπτωση νίκης κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

«Στην Ελλάδα θέλουν να παίζω συνέχεια την γκόμενα»

Αγία Νάπα: Τέλος ο Πάντσεον ύστερα από 21 ημέρες!

Ανόρθωση: Έναρξη διαδικασίας προσφορών για τη διαχείριση του οικήματος

QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις τις περιοχές και τις συνοικίες της Αθήνας;