«Δεν ξέρω εάν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο και στο επόμενο παιχνίδι»
10:30 - 28/01/2021
Ασταμάτητος ο Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη (4-1) της Φένλο επί της Φιτέσε, που μέχρι χθες είχε την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία! Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, που ο 26χρονος Ελληνας επιθετικός σημείωσε τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι, μετά εκείνο απέναντι στην Ντε Χάαγκ (1-4), έφτασε τα 20 γκολ μετά 19 αγωνιστικές και είναι φυσικά πρώτος σκόρερ στην Eredivisie
«Μια απίστευτη νίκη εναντίον μίας από τις καλύτερες ομάδες», δήλωσε ο Γιακουμάκης στο ESPN.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή τα επόμενα 24ωρα! «Μένουν ακόμα λίγες μέρες, δεν ξέρω τι θα συμβεί...».
Διαβάστε το στο GazzettaΓιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι»
Καθώς απομένουν λίγες ημέρες για το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο «καυτός» Γιώργος Γιακουμάκης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του. Ο Γιακουμάκης σημείωσε και τα τέσσερα γκολ στη νίκη (4-1) της Φένλο επί της Φιτέσε, που μέχρι χθες είχε την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία! Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη […]
The post Γιακουμάκης: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο παιχνίδι» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιακουμάκης... φευγάτος: «Δεν ξέρω αν θα φοράω τη φανέλα της Φένλο στο επόμενο ματς»
Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε λίγο πριν από το κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου «Φορούσα τη φανέλα της Φένλο σε αυτόν τον αγώνα και είμαι περήφανος γι αυτό. Αυτό μπορεί να αλλάξει γρήγορα».
Διαβάστε το στο fosonline.gr