Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα μετά το δεύτερο σοβαρό χειρουργείο για το χέρι της

10:00 - 28/01/2021

Η Έρρικα Πρεζεράκου δίνει από το καλοκαίρι τη δική της μάχη, ύστερα από το σοκαριστικό ατύχημα στις To άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα μετά το δεύτερο σοβαρό χειρουργείο για το χέρι της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: Πραγματοποίησε το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της

Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Έρρικα Πρεζεράκου καθώς πραγματοποίησε το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της. Η αθλήτρια προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. «Μου είπε ο γιατρός πως σε λίγους μήνες θα παίζω τένις… Που έχω […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της

Τότε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε πει: “Νόμιζα ότι έχω χάσει όλα μου τα δάχτυλα αλλά έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά ο γιατρός μου, ο κ. Σπυρίδωνος”. Ο γιατρός Σαράντης Σπυρίδωνος δήλωσε ότι “τώρα είναι καλά. Θα παρακολουθηθεί. Πρέπει να αποφευχθεί η φλεγμονή. Την παρακολουθούμε ιδιαίτερα όσον αφορά στον παράμεσο γιατί η […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: Δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμά της μετά το δεύτερο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της (ΦΩΤΟ)

Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμά της μετά το δεύτερο χειρουργείο που έκανε στο χέρι της (ΦΩΤΟ) 28/01/2021 Την δική της μάχη δίνει η Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον Αύγουστο με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, το οποίο είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου της. Χθες, η πρώην αθλήτρια μπήκε ξανά στο νοσοκομείο ώστε να πραγματοποιήσει το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι της. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία πριν την επέμβαση και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια ημέρα μετά το χειρουργείο, η Έρρικα πόσταρε μια νέα φωτογραφία από το

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Δεύτερη φορά στο χειρουργείο - Το μήνυμα στα social media

Το μήνυμα που έστειλε μέσω social media η Έρρικα Πρεζεράκου για την κατάσταση της υγείας της.Η Έρρικα Πρεζεράκου μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο, καθώς υπέστη τραυματισμό στο χέρι από ατύχημα που έγινε τον Αύγουστο στην Κύθνο. Η ίδια ανέβασε ένα story στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. «Μου είπε ο γιατρός πως σε λίγους μήνες θα παίζω τένις… Πού έχω βάλει την μπαντάνα μου, θα τρελαθώ!», έγραψε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζεται, πως στις 7 Αυγούστου η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ επέβαινε σε φουσκωτό σκάφος κοντά σε θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Κύθνου, όταν, υπό αδιευκρίνιστα αίτια, έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα. Η 45χρον

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας