Στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη έχει, τελικά, χιούμορ – «Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό»
00:54 - 28/01/2021
Στο Survivor της Τετάρτης, αμέσως μετά το αγώνισμα, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου είχαν μια διαφορετική συζήτηση στην […]
The post Στο Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη έχει, τελικά, χιούμορ – «Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Η Ανθή Σαλαγκούδη αυτοτρολάρεται: Είμαι το μεγαλύτερο παλτό!
Ειλικρινής η δημοσιογράφος παραδέχεται πως δεν το έχει με τα αγωνίσματα και πως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSurvivor 4 – Ξέσπασμα Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο «παλτό»
“Είμαι το μεγαλύτερο ‘παλτό’ ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο ‘παλτό’. Είμαι τόσο ‘παλτό’ που έφυγα από το εμπόδιο”, είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια. Η Ανθή Σαλαγακούδη δεν κατάφερε να πάρει νίκη στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, παρόλο που, όπως είπε, τα τα δίνει όλα για να βοηθήσει την ομάδα της και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Λίγο […]
The post Survivor 4 – Ξέσπασμα Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο «παλτό» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΑνθή Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό
Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μην είναι πολύ δυνατή στον στίβο μάχης του Survivor, φαίνεται όμως πως έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού, που την κράτησε στον Άγιο Δομίνικο και στη χθεσινή ψηφοφορία, στέλνοντας στην Ελλάδα την Ασημίνα Ιγγλέζου. Η 26χρονη ξέρει σίγουρα να… αυτοτρολάρεται, όπως φάνηκε στη χθεσινή συζήτηση που είχε με την […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor 2021 – Ανθή Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό
Η Ανθή Σαλαγκούδη, μιλώντας στην Ασημίνα Ιγγλέζου πριν αυτή αποχωρήσει από το «Survivor 2021», παραδέχτηκε ότι οι προσπάθειές στα αγωνίσματα δεν βοήθησαν την ομάδα της.Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2021», η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ασημίνα Ιγγλέζου απομονώθηκαν για λίγο από τους συμπαίκτες τους την παραλία για μια κουβέντα με έντονη δόση… αυτοκριτικής.
Είπε η Ανθή Σαλαγκούδη στην Ασημίνα, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η κάμερα: «Εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα γιατί στο run κάθε φορά εγώ είμαι το παλτό που λες. Γιατί εγώ δεν τα πάω καλά στο run κάθε φορά. Και να το έχω στο στόχο, δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω. Είμαι το μεγαλύτερο παλτό ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grSurvivor 4 – Ξέσπασμα Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο «παλτό»
Survivor 4 – Ξέσπασμα Σαλαγκούδη: Αισθάνομαι το μεγαλύτερο «παλτό» “Είμαι το μεγαλύτερο ‘παλτό’ ή αισθάνομαι το μεγαλύτερο ‘παλτό’. Είμαι τόσο ‘παλτό’ που έφυγα από το εμπόδιο”, είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια. Η Ανθή Σαλαγακούδη δεν κατάφερε να πάρει νίκη στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, παρόλο που, όπως είπε, τα τα δίνει όλα για να βοηθήσει την […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr