Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κατέρρευσε» στο Pop Up μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη
14:21 - 27/01/2021
Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί μίλησε η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Pop Up και […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κατέρρευσε» στο Pop Up μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Kατέρρευσε» on air μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη (βίντεο)
«Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί» δήλωσε εμφανώς ταραγμένη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑριελ Κωνσταντινίδη: Ξέσπασε στα κλάματα η ηθοποιός για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί
«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια», δηλώνει άκρως συγκινημένη η Άριελ…
Διαβάστε το στο NewsBombΆριελ Κωνσταντινίδη : Συγκλονιστική εξομολόγηση για σεξουαλική κακοποίηση
Η γνωστή ηθοποιός, ενώ προσπάθησε να μην συγκινηθεί μιλώντας για τις τραυματικές της εμπειρίες -χωρίς να κατονομάσει τα πρόσωπα στα οποία αναφερόταν- τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα
Διαβάστε το στο tovima«Λύγισε» η Άριελ Κωνσταντινίδη στον «αέρα» για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε
Τη δική της άσχημη εμπειρία όταν ήρθε αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση μοιράστηκε μέσω της εκπομπής «Pop Up» μοιράστηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει. Και ενώ το βίντεο προβλήθηκε και η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν ήρεμη, η ένταση όταν βγήκε να μιλήσει live την […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆριελ Κωνσταντινίδη: "Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση"- «Κατέρρευσε» μιλώντας σε εκπομπή
Σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση χει δεχτεί είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή.
Διαβάστε το στο thebest.grΆριελ Κωνσταντινίδη – Σοκάρει η αφήγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή
Με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, και η Άριελ Κωνσταντινίδη
To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη – Σοκάρει η αφήγησή της για τη σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Έχω δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση - Ξέσπασε σε κλάματα on air [Βίντεο]
Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση
Διαβάστε το στο thetoc.grΆριελ Κωνσταντινίδη: «Κατέρρευσε» για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, vid
Δείτε όλα όσα είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη με δάκρυα στα μάτια:
Το άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: «Κατέρρευσε» για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Η απίστευτη εξομολόγηση για σεξουαλική κακοποίηση επί σκηνής
Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός.
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει η Άριελ Κωνσταντινίδη: Έχω υποστεί πάνω στη σκηνή σ3ξουαλική κακοποίηση
Η Άριελ Κωνσταντινίδη εξομολογήθηκε πως έχει δεχτεί σ3ξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου. Με αφορμή την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη θέλησε να βγει και εκείνη να πει τη δική της εμπειρία. «Θα μαζευτούμε πολλές να μιλήσουμε για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποιες καταστάσεις με έχουν τραυματίσει, έχουν γράψει μέσα μου», είπε στην εκπομπή «Pop up» για γνωστό καλλιτέχνη. Και συνέχισε: «Τρέμω. Είναι όλο το συναίσθημα. Θα επιχειρήσω να είμαι πιο συγκροτημένη γιατί το θέμα δεν είναι η τιμωρία αλλά πώς εμείς οι γυναίκες οχυρωνόμαστε από πολύ μικρή ηλικία με τα όριά μας, την αξιοπρέπειά μας και κανένας δεν μπορεί να μας κουνήσει. Κανένας δεν έχει πραγματική εξουσία, εμείς το
Διαβάστε το στο spoilersΆριελ Κωνσταντινίδη: «Έσπασε» μιλώντας για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Pop Up» και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από μεγαλύτερο συνάδελφό της στη διάρκεια παράστασης.Η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, βγήκε και στον αέρα της εκπομπής και μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια.
«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Μόνο ένας συνάδελφος είχε καταλάβει. Καθόταν στην κουίντα και έλεγε “θα τον σκοτώσω” και του έλεγα “μην κάνεις κάτι, θα π
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί» δήλωσε εμφανώς ταραγμένη.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑριελ Κωνσταντινίδη: Ξέσπασε στα κλάματα η ηθοποιός για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί
«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια», δηλώνει άκρως συγκινημένη η Άριελ Κωνσταντινίδη. Σε κλάματα ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής του «Pop Up», η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, όταν αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το περιστατικό χωρίς να κατονομάσει […]
The post Αριελ Κωνσταντινίδη: Ξέσπασε στα κλάματα η ηθοποιός για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΆριελ Κωνσταντινίδη - "Κατέρρευσε" μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη (video)
"Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΆριελ Κωνσταντινίδη: Απίστευτη αποκάλυψη – «Δεχόμουν σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί» δήλωσε εμφανώς ταραγμένη.
Διαβάστε το στο