Οι περιοχές με τα νέα κρούσματα στην Αττική λίγες μέρες πριν το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων

07:27 - 27/01/2021

Προβληματίζει η αύξηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Αττική, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας λίγες μέρες πριν το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων.Το καμπανάκι χτύπησε με την αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες και τις εστίες της επιδημίας που φουντώνουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Χθες, Τρίτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 842 κρούσματα κορονοϊού, σχεδόν διπλάσια από εκείνα που ανακοινώθηκαν προχθές. Ειδικότερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 436 κρούσματα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έναντι 320 τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Επίσης, ανακοίνωσε 334 την Κυριακή 24 Ιανουαρίου έναντι 237 την αμέσως προηγούμενη Κυριακή. Με δεδομένο ότι το άνοιγμα των Γυμνασίων

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύριο η κρίσιμη συνεδρίαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση που θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ για το ζήτημα των σχολείων αλλά και του λιανεμπορίου. Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας […] The post Αύριο η κρίσιμη συνεδρίαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Lockdown: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα στην Αττική. Στον αέρα το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων

Τι δείχνουν τα κρούσματα για παράταση του lockdown στην Αττική; Η Αττική ήταν το βασικό θέμα στην πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν την Παρασκευή, με τους ειδικούς να λαμβάνουν υπόψη τα επιδημιολογικά δεόμενα των επόμενων δύο ημερών. Κυβερνητική πηγή δήλωσε ότι ειδικοί και κυβέρνηση παρακολουθούν στενά […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Lockdown: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα στην Αττική. Στον αέρα το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Lockdown: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για την «κόκκινη» Αττική – Στον αέρα το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων

Προβληματίζει η εικόνα της πρωτεύουσας – Όλα ανοιχτά για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων στην Αττική Η Αττική ήταν το βασικό θέμα στην πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν την Παρασκευή, με τους ειδικούς να λαμβάνουν υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων δύο ημερών. Κυβερνητική πηγή δήλωσε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Lockdown: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για την «κόκκινη» Αττική – Στον αέρα το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων

Προβληματίζει η εικόνα της πρωτεύουσας – Όλα ανοιχτά για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων στην Αττική Η Αττική ήταν το βασικό θέμα στην πρωινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να ληφθούν την Παρασκευή, με τους ειδικούς να λαμβάνουν υπόψη τα επιδημιολογικά δεόμενα των επόμενων δύο ημερών. Κυβερνητική πηγή δήλωσε […] The post Lockdown: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για την «κόκκινη» Αττική – Στον αέρα το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Αρκουμανέας: "Την Πέμπτη η τελική συνεδρίαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων"

Ανησυχία για τα κρούσματα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά