Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν

00:57 - 27/01/2021

Στην εκπομπή Mega Stories το βράδυ της Τρίτης η Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξένησε γνωστές κυρίες που όλες To άρθρο Τόνια Σωρηροπούλου και Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει

Η ιστορία της πρώην πολίστριας Μάνιας Μπικώφ με τον γιατρό που της ζητούσε να κατεβάζει το μαγιό της κάθε φορά που έπρεπε να δει τον ώμο της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου με αφορμή την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από παράγοντα της ομοσπονδίας μέσα από την εκπομπή της Mega Stories φιλοξένησε γυναίκες που έχουν βιώσει περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή και κακοποίησης. Η Έρρικα Πρεζεράκου και η Μάνια Μπικώφ πρώην αθλήτριες ήταν από τα πρόσωπα που μοιράστηκαν τις δκές τους οδυνηρές ιστορίες. […] The post Έρρικα Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Πρεζεράκου: Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει

Η ιστορία της πρώην πολίστριας Μάνιας Μπικώφ με τον γιατρό που της ζητούσε να κατεβάζει το μαγιό της κάθε φορά που έπρεπε να δει τον ώμο της.

Διαβάστε το στο Gazzetta

ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει»

ΒΙΝΤΕΟ - Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει» 27/01/2021 Μετά την συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στον ελληνικό αθλητισμό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που μιλάνε ανοικτά και καταγγέλλουν παρενοχλήσεις και συμπεριφορές που τις σόκαραν. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ  Έρρικα Πρεζεράκου. μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories» και την δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου και σόκαρε τους πάντες, όταν έκανε λόγο για «πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης» που έχει βιώσει «Με όλες τις δη

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έχω βιώσει» (vid)

Μετά την συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στον ελληνικό αθλητισμό και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που μιλάνε ανοικτά και καταγγέλλουν παρενοχλήσεις και συμπεριφορές που τις σόκαραν. Η πρώην πρωταθλήτρια του επί κοντώ  Έρρικα Πρεζεράκου. μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories» και την δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου και σόκαρε τους […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας