Λιβάγια: «Δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι της απόφασής μου – Θέλω νέες προκλήσεις»

16:30 - 26/01/2021

Η ανάρτηση στο Instagram του Μάρκο Λιβάγια αναφορικά με την απόφασή του να να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την «Ένωση».Τίτλοι τέλους ετοιμάζονται να μπουν στην συνεργασία του Μάρκο Λιβάγια και της ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης άσσος αρνήθηκε την πρόταση της «Ένωσης». Ο Λιβάγια με ανάρτηση στο Instagram ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι που δεν τα βρήκε με τον σύλλογο δεν ήταν οικονομικοί, αλλά όπως τόνισε, έχει την επιθυμία να βρει μία νέα πρόκληση για την καριέρα του. Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Λιβάγια: «Ύστερα από δύο μήνες βαθιάς περισυλλογής, πήρα μία απόφαση. Μία απόφαση που πιθανόν να δυσαρεστήσει κάποιους. Είναι μία επιλογή ζωής, την οποία πήρα μαζί με την οικ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιβάγια: “Ολοκληρώνω το ταξιδι με την ΑΕΚ, δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, θέλω νέες προκλήσεις”

Ο Μάρκο Λιβάγια, με ανάρτηση στο Instagram, πήρε θέση για την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας πως οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί, αλλά απλά ήθελε μία νέα πρόκληση για την καριέρα του. The post Λιβάγια: “Ολοκληρώνω το ταξιδι με την ΑΕΚ, δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι, θέλω νέες προκλήσεις” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά