Παπασταθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός η μόνη ομάδα που με περίμενε»

15:48 - 26/01/2021

Παπασταθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός η μόνη ομάδα που με περίμενε» 26/01/2021 Ανακοινώθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τη Δευτέρα και επίσημα από τον Ολυμπιακό.  Μετά και από το τυπικό τέλος της μεταγραφής του έμπειρου στόπερ στους «ερυθρόλευκους», έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, τόνισε: «Από τη στιγμή που σκέφτηκα να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία με περίμενε. Μου είχε κάνει μία πάρα πολύ καλή πρόταση και σε συνδυασμό με αυτά που μου είπε ο πρόεδρος με έκαναν να πω το ναι. Οι στόχοι μου με τον Ολυμπιακό είναι γι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπασταθόπουλος: Ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που με περίμενε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού, στο Youtube,

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Παπασταθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που με περίμενε»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν η μόνη ομάδα που τον περίμενε απ’ την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους ως η μόνη ομάδα που τον περίμενε απ’ την πρώτη μέχρι […] The post Παπασταθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα που με περίμενε» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)