Φορτούνης «Θέλω γκολ με ΠΑΟΚ»

15:18 - 26/01/2021

Για το ντέρμπι της Τετάρτης (27/1) με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μίλησε ο Κώστας Φορτούνης αλλά και για την επιθυμία του να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φορτούνης: «Θέλω ένα γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει η νίκη»

Ο Κώστας Φορτούνης, στάθηκε στη νίκη επί του Ατρόμητου, τόνισε ότι στην ομάδα του δεν κοιτάζει κανείς τη διαφορά που υπάρχει με τους ανταγωνιστές και δηλώνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να κρύβει την επιθυμία του να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Φορτούνης : «Θέλω να σκοράρω με τον ΠΑΟΚ, αλλά προέχει η νίκη»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αναφέροντας πως θέλει ένα γκολ κατά του Δικεφάλου, όμως η νίκη είναι το παν για εκείνον.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ αναφέροντας πως θέλει ένα γκολ κατά του Δικεφάλου, όμως η νίκη είναι το παν για εκείνον.

Διαβάστε το στο tovima

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

NBA: Τα αποτελέσματα της ημέρας

NBA: Απτόητοι και αήττητοι στο Κλίβελαντ οι Καβαλίερς, έφτασαν στο 10-0 εντός έδρας

Χιτ - Μάβερικς 123-118: Ο καλύτερος Μπάτλερ της σεζόν υπέγραψε τη νίκη στην παράταση

Σίξερς - Κλίπερς 99-125: Εμφατικό πέρασμα με 31 ασίστ από τη Φιλαδέλφεια!

Σέλτικς - Τίμπεργουλβς 107-105: Αγχωτική νίκη για τους Κέλτες, έχασε ευκαιρία για buzzer beater ο Ριντ

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta