ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Αρχιεπισκοπος Κυπρου σε ΠτΔ: «Πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε»
13:13 - 26/01/2021
Αρχιεπίσκοπος: "Είπα στον ΠτΔ, πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε - Δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω" Δείτε τι κατέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος στην Ερευνητική για τα Διαβατήρια.
Το άρθρο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Αρχιεπισκοπος Κυπρου σε ΠτΔ: «Πρέπει να σταματήσουμε να κλέβουμε» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρχιεπίσκοπος Κύπρου για πολιτογραφήσεις: Είπα στον Πρόεδρο να σταματήσουμε όλοι να κλέβουμε
Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ΄ εξαίρεση πολιτογραφήσεις μέσω του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, βρέθηκε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.
Διαβάστε το στο NewsBombΑρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος: «Είπα στον Αναστασιάδη να σταματήσουμε να κλέβουμε- Βάζω και τον εαυτό μου μέσα»!
Σύμφωνα με το protothema.gr ο ίδιος ρωτήθηκε για την εμπλοκή του στην πολιτογράφηση του διεθνώς καταζητούμενου Μαλαισιανού Τζό Λόου, ο οποίος μόλις πήρε το διαβατήριο έδωσε στην Εκκλησία της Κύπρου μια επιταγή ύψους 300.000 ευρώ. Ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως μετά το κούρεμα καταθέσεων το 2013 είχε πάει στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσει τον Νίκο […]
The post Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος: «Είπα στον Αναστασιάδη να σταματήσουμε να κλέβουμε- Βάζω και τον εαυτό μου μέσα»! appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr