Εξαδάκτυλος: Δεν ξέρω πώς κόλλησα κορονοϊό - Λαμβάνω κολχικίνη, φοβήθηκα πολύ
09:37 - 26/01/2021
Ο κ. Εξαδάκτυλος μίλησε για την αγωνία του ως προς την έκβαση της κατάστασης της υγείας του - Ανέφερε ότι ήδη λαμβάνει κολχικίνη και δεν γνωρίζει πώς κόλλησε κορονοϊό.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα όταν κόλλησα κοροναϊό – Λαμβάνω κοχλικίνη
Ο κ. Εξαδάκτυλος δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο κόλλησε τη νόσο. Ήδη λαμβάνει κολχικίνη και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών του.
Διαβάστε το στο in.grΕξαδάκτυλος: Φοβήθηκα όταν κόλλησα κορωνοϊό – Λαμβάνω κοχλικίνη
Ο κ. Εξαδάκτυλος δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο κόλλησε τη νόσο. Ήδη λαμβάνει κολχικίνη και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών του.
Διαβάστε το στο tovimaΑθανάσιος Εξαδάκτυλς: Δεν ξέρω πώς κόλλησα κορονοϊό – Λαμβάνω κολχικίνη, φοβήθηκα πολύ
Ο κ. Εξαδάκτυλος μίλησε για την αγωνία του ως προς την έκβαση της κατάστασης της υγείας του –…
The post Αθανάσιος Εξαδάκτυλς: Δεν ξέρω πώς κόλλησα κορονοϊό – Λαμβάνω κολχικίνη, φοβήθηκα πολύ appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΕξαδάκτυλος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό παρά το ότι εμβολιάστηκε: «Φοβήθηκα πολύ»
Το ανακοίνωσε ο ίδιος το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το άρθρο Εξαδάκτυλος για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό παρά το ότι εμβολιάστηκε: «Φοβήθηκα πολύ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr