Παναγιώτης Βασιλάκος: Οι πρώτες δηλώσεις για το «Battle of the Couples»

20:55 - 25/01/2021

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι «Battle of the Couples» και αποκάλυψε τις πρώτες του σκέψεις.Το «Battle of the Couples» έρχεται σύντομα στον Alpha και ο Παναγιώτης Βασιλάκος που είναι ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αποκάλυψε πως «είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο για εμένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και το διασκεδάζω. Περνάω πολύ όμορφα. Γουστάρω πολύ τα ζευγάρια, γιατί είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές προσωπικότητες, και θα δούμε πολλές εκπλήξεις. Δεν έχω καθόλου άγχος ως παρουσιαστής για πρώτη φορά». Παράλληλα, όσο για το πώς αντέδρασε η σύντροφος του, όταν της ανακοίνωσε τα νέα του κα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά