Η Λουκία Πιστιόλα για τον Γιάννη Μπέζο: «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου»

15:24 - 25/01/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα η Λουκία Πιστιόλα, η οποία απάντησε και για τον πολύ καλό της φίλο, […] The post Η Λουκία Πιστιόλα για τον Γιάννη Μπέζο: «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Πιστιόλα για Μπέζο: «Ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου»

Η Λουκία Πιστιόλα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για όλους και για…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λουκία Πιστιόλα για τον Γιάννη Μπέζο: «Με πιάνει τρέλα! Δεν μπορώ να το καταλάβω»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” ήταν σήμερα η Λουκία Πιστιόλα, η οποία απάντησε και για τον πολύ καλό της φίλο, τον Γιάννη Μπέζο. «Τι μεγάλο θέμα ένας άνθρωπος τόσο αυθεντικός, τόσο γνήσιος και αυτό να παρεξηγείται τόσο πολύ… Με πιάνει τρέλα! Ο Γιάννης είναι ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου που ξέρω. […] The post Λουκία Πιστιόλα για τον Γιάννη Μπέζο: «Με πιάνει τρέλα! Δεν μπορώ να το καταλάβω» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λουκία Πιστιόλα: Ο Γιάννη Μπέζος είναι πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου

Η Λουκία Πιστιόλα υποδυόταν τη μνηστή του Γιάννη Μπέζου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον ηθοποιό.     «Τι μεγάλο θέμα ένας άνθρωπος τόσο αυθεντικός, τόσο γνήσιος και αυτό να παρεξηγείται τόσο πολύ… Με πιάνει τρέλα! Ο Γιάννης είναι ο πιο γενναιόδωρος, ο πιο μη κομπλεξικός άνθρωπος του θεάτρου που ξέρω. Αυτός που δίνει τα πάντα στους συνεργάτες του. Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει έρθει χωρίς να φέρει γλυκά, φαγητά, οτιδήποτε. Τον λατρεύουν τα συνεργεία, τον λατρεύουν οι συνεργάτες… Είναι χαρά θεού τα γυρίσματα μαζί του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος κι ένας υπέροχος φίλος. Όσο μου έχει σταθεί ο Γιάννης σε σημαντικά πράγματα της ζωής μου, ελάχιστοι άνθρωποι», είπε αρχικά η Λουκ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»