Φεύγει από τον Ατρόμητο ο Σπανός!
11:09 - 25/01/2021
Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο! Αναλυτικά: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Σπανός
Βόμβα μεγατόνων στον Ατρόμητο, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να ανακοινώνει την αποχώρησή του. Ο Γιώργος Σπανός γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που -αν μη τι άλλο- αποτελεί μεγάλη έκπληξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε δήλωσή του, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της αθηναϊκής ομάδας, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τονίζει πως ο κύκλος του στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε.
«Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα», προσθέτει.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr