«Βόμβα» από Σπανό: «Αποχωρώ από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Βόμβα» από Σπανό: Αποχωρώ από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι
Λίγες ώρες μετά το Ατρόμητος-Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο! Ο Γιώργος Σπανός το έκανε γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου το πρωί της Δευτέρας. Ο Γιώργος Σπανός μετά από 16 χρόνια (Χαλκηδόνα αρχικά, Ατρόμητος στη συνέχεια) τόνισε πως θα αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους» λέγοντας […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Σπανός: «Αποχωρώ από τον Ατρόμητο, ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε»
Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι γνωστοποίησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γιώργος Σπανός μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο κύκλος του στην ομάδα ολοκληρώθηκε ύστερα από 16 χρόνια και διαβεβαίωσε πως “θα αφήσω μια ομάδα με γερές...
The post Γιώργος Σπανός: «Αποχωρώ από τον Ατρόμητο, ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣπανός: Πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός με δήλωσή του, τόνισε ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, καθώς ο κύκλος του έκλεισε.
Διαβάστε το στο real.grΑποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Σπανός το καλοκαίρι!
Τέλος εποχής για τον Γιώργο Σπανό στον Ατρόμητο. Ο ιδιοκτήτης της περιστεριώτικης ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα των δυτικών προαστίων. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Σπανός ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τα κοινά της ομάδας και διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι θα την αφήσει χωρίς […]
The post Αποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Σπανός το καλοκαίρι! appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΓιώργος Σπανός: Αποχωρεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι
Γιώργος Σπανός: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί το καλοκαίρι.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιώργος Σπανός: Αποχωρεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι
Γιώργος Σπανός: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί το καλοκαίρι.
Διαβάστε το στο