Μπομπολόνι, οι ψητές βόμβες της Ιταλίας

11:06 - 24/01/2021

Cucina poveraΥλικά 500 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκι 2 αυγά 200 γραμμάρια νερό ή γάλα 4 γραμμάρια ξηρή μαγιά ή 15 γραμμάρια φρέσκια 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 ml σπορέλαιο (ή βούτυρο) Εκχύλισμα βανίλιας 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση και τη διακόσμηση Μαρμελάδα Ζάχαρη άχνη Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το αλεύρι, κάντε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίξτε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης με τη σειρά που αναγράφονται εκτός από το αλάτι. Ανακατέψτε σιγά - σιγά με μια κουτάλα και ρίξτε σε αυτό το στάδιο και το αλάτι. Αδειάστε τη ζύμη από το μπολ σε ελαφρά αλευρωμένο πάγκο και αρχίστε να τη ζυμώνετε με τα χέρια μέχρι να γίνει λεία. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το μίξερ. Σχηματίστε μια μπ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)