Κακλαμανάκης στον Αυτιά: Αυτός που με απείλησε θα αποκαλυφθεί άμεσα
10:16 - 24/01/2021
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ. «Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα […]
The post Κακλαμανάκης στον Αυτιά: Αυτός που με απείλησε θα αποκαλυφθεί άμεσα first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κακλαμανάκης: Αυτός που με απείλησε από την Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
«Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ τον οδό της αγωγής αντί να με καλέσει να δει τις στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση» επισήμανε.
Διαβάστε το στο in.gr«Τορπίλη» Κακλαμανάκη: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ…
Διαβάστε το στο NewsBombΚακλαμανάκης: Καθεστώς τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ομοσπονδία – «Αυτός που απείλησε τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα»
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στον στενό κύκλο της ΕΙΟ. «Το ‘99, όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει...
The post Κακλαμανάκης: Καθεστώς τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ομοσπονδία – «Αυτός που απείλησε τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚακλαμανάκης: «Αυτός που με απείλησε για τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα»
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Παράλληλα, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. «Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά […]
The post Κακλαμανάκης: «Αυτός που με απείλησε για τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚακλαμανάκης: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
Ο χρυσός και αργυρός Ολυμπιονίκης κατηγόρησε την Ομοσπονδία για πρακτικές που παραπέμπουν σε καθεστώς Βόρειας Κορέας
Διαβάστε το στο aek365.comNίκος Κακλαμανάκης: Αυτός που με απείλησε θα αποκαλυφθεί άμεσα - «Βόρεια Κορέα» η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε μιλώντας στον Σκάι, ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Τόνισε ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ.
Διαβάστε το στο documentonews.gr"Βόμβες" Κακλαμανάκη: Καθεστώς "Βόρειας Κορέας" στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας - Αυτός που με απείλησε θα αποκαλυφθεί άμεσα
Καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας και διασπάθιση δημόσιου χρήματος στην ΕΙΟ έκανε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝέες αποκαλύψεις Κακλαμανάκη: Αυτός που απείλησε τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα
Για πρακτικές τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος μίλησε την Κυριακή ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ξεκαθαρίζοντας πως αυτός που απείλησε τη…
Διαβάστε το στο Cnn.grΝ.Κακλαμανάκης: «Αυτός που απείλησε τη ζωή μου θα αποκαλυφθεί άμεσα - "Βόρεια Κορέα" η ΕΙΟ»
Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, κατήγγειλε καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ.
«Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο ‘ψητό’ να καταγγέλλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου απειλώντας τη ζωή μου, άνθρωπος στο στενό κύκλο της Ομοσπονδίας. Θα αποκαλυφθεί άμεσα, και δεν είναι η πρώτη φορά
Διαβάστε το στο pronews.grΚακλαμανάκης: Βόρεια Κορέα η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας – Αυτός που με απείλησε θα αποκαλυφθεί άμεσα
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ. «Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚακλαμανάκης: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα - Βόρεια Κορέα η ΕΙΟ
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας» στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στον στενό κύκλο της ΕΙΟ.
Διαβάστε το στο matrix24.grΝέο ξέσπασμα Κακλαμανάκη: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
Νίκος Κακλαμανάκης: «Το ‘99 είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο "ψητό" να καταγγείλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου, απειλώντας τη ζωή μου» δηλώνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο pagenews.grΚακλαμανάκης : «Αυτός που με απείλησε από την Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα»
«Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν το αποτέλεσμα της εξουσιοκρατίας και των εξαρτητικών σχέσεων που υπήρχαν και από πάνω και από μέσα στο χώρο της ιστιοπλοΐας και διαιωνιστήκαν. Λυπάμαι που επέλεξε το ΔΣ τον οδό της αγωγής αντί να με καλέσει να δει τις στοιχεία έχω, καλό είναι να οδηγήσει η επιθετικότητα σε κάθαρση» επισήμανε.
Διαβάστε το στο to10.gr«Τορπίλη» Κακλαμανάκη: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
Καθεστώς τρομοκρατίας τύπου «Βόρειας Κορέας», στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και δεκαετίες κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης δημόσιου χρήματος κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ανακοινώνοντας ότι αυτός που απείλησε τη ζωή του θα αποκαλυφθεί άμεσα, και είναι άνθρωπος στο στενό κύκλο της ΕΙΟ. «Το ‘99 όταν απειλήθηκε η ζωή μου, είχα φθάσει πολύ κοντά με […]
The post «Τορπίλη» Κακλαμανάκη: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΝέο ξέσπασμα Κακλαμανάκη: Αυτός που με απείλησε στην Ομοσπονδία θα αποκαλυφθεί άμεσα
Νίκος Κακλαμανάκης: «Το ‘99 είχα φθάσει πολύ κοντά με δηλώσεις μου για την κάθαρση του ελληνικού αθλητισμού και όταν μπήκα στο "ψητό" να καταγγείλω πράγματα με όνομα και στοιχεία, με πλησίασαν για να πνίξουν την αλήθεια μου, απειλώντας τη ζωή μου» δηλώνει ο χρυσός Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο