Γλουτένη: Η επιστημονική απάντηση για τη gluten free διατροφή

22:39 - 22/01/2021

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη. Αυτή η πρωτεΐνη βοηθά τα τρόφιμα να διατηρήσουν το σχήμα τους. Τα περισσότερα δημητριακά, ψωμιά και ζυμαρικά περιέχουν γλουτένη. Μερικοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Η κοιλιοκάκη είναι μια αυτοάνοση κατάσταση στην οποία η γλουτένη βλάπτει το λεπτό έντερο και η […] The post Γλουτένη: Η επιστημονική απάντηση για τη gluten free διατροφή appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι