Γλουτένη: Η επιστημονική απάντηση για τη gluten free διατροφή
22:39 - 22/01/2021
Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη. Αυτή η πρωτεΐνη βοηθά τα τρόφιμα να διατηρήσουν το σχήμα τους. Τα περισσότερα δημητριακά, ψωμιά και ζυμαρικά περιέχουν γλουτένη. Μερικοί άνθρωποι έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Η κοιλιοκάκη είναι μια αυτοάνοση κατάσταση στην οποία η γλουτένη βλάπτει το λεπτό έντερο και η […]
The post Γλουτένη: Η επιστημονική απάντηση για τη gluten free διατροφή appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr