Πέννυ Μπαλτατζή: Η ανήθικη πρόταση που δέχτηκε από εργοδότη

18:00 - 22/01/2021

Η Πέννυ Μπαλτατζή αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε, ενώ είπε και για την ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί από εργοδότη.Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί στο εργασιακό της περιβάλλον. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση από εργοδότη, ενώ αναφέρθηκε στο τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχτηκε. Αρχικά, δήλωσε πως «εργοδότης όταν δεν ήμουν γνωστή μου έχει πει ότι θα μου δώσει χρήματα για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela - δεν ήταν φυσικά ο ιδιοκτήτης του Caramela - ήταν ένας ά

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά